Suzan Gürcanlı Ortaokulu

Vizyon: Takip eden değil, takip edilen okul olmak!

Misyon: Çağın ve toplumun değerlerini özümsemiş, sosyal, sportif, kültürel ve akademik alanlarda donanımlı, kendi ayakları üzerinde durabilen, toplumla barışık bireyler yetiştirmek. İLKELERİMİZ/DEĞERLERİMİZ  Kararlarımızı elde ettiğimiz sonuçların ışığında alırız.  Başarının ancak takım çalışması ile elde edilebileceğine inanırız.  Öğrencilerimizi bütün çalışmalarımızın odak noktası kabul ederiz.  Farklılıklarımızın bilincindeyiz ve bunları birer zenginlik olarak kabul ederiz.  Her anlamda öğrencilerimiz için iyi bir model olmaya çalışırız.  Okulumuzda iletişim kaynaklarını herkes için açık tutarız.  Çalışma felsefemiz sürekli değişim ve gelişimdir.  Biz kendimize ve birbirimize güveniriz.

Başarılar: 2021-2022 Eskişehir Küçükler Voleybol İl Birinciliği 2021-2022 Türkiye Küçükler Voleybol Yarı Finalleri Üçüncüsü Küçükler Sırtüstü Yüzme Eskişehir Üçüncülüğü Eskişehir Zeka Oyunları Turnuvası İl Birinciliği

Saatler: 07.35-13.15 13.20-19.00
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda Voleybol, Futbol ve Zeka Oyunları etkinlikleri gerçekleştirilmektedir.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0(222) 2200055

WEB - https://suzangurcanliortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Şeker Mahallesi Gazi Yakup Satar Caddesi No88 Tepebaşı / ESKİŞEHİR

Öğretim Şekli :İkili Öğretim

Yerleşim Yeri - Şeker Mahallesi Gazi Yakup Satar Cd.(Muttalip Cd.) No:88 Tepebaşı/ESKİŞEHİR

Adres - Şeker Mahallesi Gazi Yakup Satar Caddesi No88 Tepebaşı / ESKİŞEHİR

Ulaşım Okulumuz Tramvay "Opera" Durağı yanındadır, ayrıca Yıldız Dolmuşları, 32S-59-63 Numaralı otobüslerle okulumuza ulaşılabilinir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezindedir.